İSTANBUL / AVCILAR - Toki Salih Şükriye Yoluç İlkokulu

eTwinning Okulu Olduk!

Okulumuz 2020 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülü’ ne layık görülmüştür. Avrupa düzeyinde eTwinning için rol model kabul edilen ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü kurumlardan oluşan eTwinning Okulları ağına biz de katılmış olduk.
Bu süreçte emeği geçen okulumuz öğretmeni Duygu ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz. Avrupa standartlarında yenilik ve gelişmeler takip edilerek okulumuzda projeler üretilmeye ve uygulanmaya devam edilecektir. Okul müdürümüz Sayın Mehmet YÜZGÜL ve Müdür Yardımcımız Merve GÜNGÖR’ e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

03-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 13:47 - Görüntülenme: 207