İSTANBUL / AVCILAR - Toki Salih Şükriye Yoluç İlkokulu

Toki Salih Şükriye Yoluç İlkokulu

Adres
TAHTAKALE MAH. ASLANAĞZI SK. TOKİ SALİH ŞÜKRİYE YOLUÇ İLKOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Hayatta kendine güvenen, Ayakları üstünde durabilen, Diğer insanlarla iyi ilişkiler geliştiren, Sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, Olumlu davranış özelliklerine sahip, Katılımcılığı benimsemiş, Zamanı kullanmasını bilen, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini benimseyen, Sistemli, üretici, sorumluluk duygusuna sahip sağlıklı bireyler yetiştirmek İSTİYORUZ..
Misyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğit-mek olduğu bilinci ile öğrencilerimizi, 21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, milletini ve ailesini seven, kendisi ile barışık, farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ÖĞLENCİ
13.40-18.30